Participatie

Met inbreng van omwonenden, belanghebbenden en gemeente Berg en Dal wordt het plan gemaakt. Hier vindt u de informatie die bij de participatie hoort.

Informatiewandeling concept stedenbouwkundig plan 31 mei 2022

We nodigden inwoners van Ooij en belanghebbenden op het terrein uit voor een informatiesessie over het stedenbouwkundig plan. Op verschillende plekken stonden vertegenwoordigers van Schipper Bosch, diverse specialisten en het ontwerpteam klaar om het conceptplan toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Bekijk de panelen die getoond zijn.
Lees het reactieverslag.

Verslag van presentatie conceptontwerp

In dit verslag zijn alle vragen en reacties verzameld die zijn opgehaald naar aanleiding van de presentatie van het conceptontwerp op 9 juni 2021 en via de mail achteraf.

Presentatie conceptontwerp - 9 juni 2021

Woensdag 9 juni heeft Schipper Bosch een online presentatie gehouden waarin het conceptontwerp voor het Reomie-terrein in Ooij is gepresenteerd en toegelicht. Bekijk ook de PowerPoint van deze avond.

Wat hebben we opgehaald met de ophaalavond van 12 april?

Van alle reacties die tijdens en na de ophaalavond op 12 april zijn binnengekomen is een verslag gemaakt. De reacties geven een beeld van wat er leeft in Ooij, waar behoefte aan is, waar zorgen over zijn en waar mensen enthousiast en niet enthousiast van worden. Deze input uit het dorp en van andere belanghebbende is gebruikt als input voor het schetsontwerp.

Bekijk het verslag.

Presentatie initiatief 12 april 2021

Het initiatief om van het terrein een uniek, groen woongebied te maken, is april 2021 gepresenteerd aan de bewoners van Ooij en andere belanghebbenden. Het doel van de avond was het ophalen van input zodat het plan rekening houdt met behoeftes en wensen van betrokkenen. De reacties zijn gebruikt om een conceptontwerp te maken. Bekijk hier de PowerPoint.

Bouwstenen

Dit zijn de bouwstenen voor de herontwikkeling van het terrein. Deze zijn toegelicht tijdens de informatieavond.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op
Schipper Bosch Projecten KvK: 31032326